Schar, Gnocchi
Heerlijke glutenvrije aardappel gnocchi. De gnocchi is een deegballetje voor de echte pasta liefhebbers, maar dan dus gemaakt van aardappelvlokken!
Bereidingswijze
Je begint allereerst met het opzetten van een pannetje water, waar zout aan toegevoegd is. Dan vervolgens, als het water aan de kook is, doe je inhoud van het zakje erbij. Afgieten als het boven komt drijven (ongeveer 2 minuten).
Ingrediënten
Gerehydrateerd aardappelvlokken (85%) (water, aardappelen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, stabilisator: dinatriumdifosfaat, antioxidant: natriummetabisulfiet, ascorbylpalmitaat), rijstmeel, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar: melkzuur (plantaardig) , conserveermiddel: sorbinezuur.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 162 kcal/686 kJ |
Vet | 0 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 36 gram |
waarvan suikers | 0,9 gram |
Vezels | 2,7 gram |
Eiwit | 3,1 gram |
Zout | 1 gram |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.