Tinkyada, Rijst Lasagnabladen
De Rijst Lasagnabladen van Tinkyada kun je net zo koken als ‘gewone’ pasta; het heeft een goede structuur en een volle smaak en biedt al het goede van volkoren rijst. Het is gezond, natuurlijk en makkelijk verteerbaar. Het heeft een hoge voedingswaarde en veroorzaakt geen allergieën, waardoor het voor iedereen geschikt is.
Bereidingswijze
Doe de pasta in een ruime hoeveelheid kokend water en voeg naar smaak zout toe. Laat zonder deksel, onder af en toe roeren, ongeveer 7 tot 10 minuten koken. Vervolgens, na afkoeling, kan deze gebruikt worden als reguliere lasagnabladen.
Ingrediënten
Bruine rijst, rijst zemelen, water.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 360 kcal/1506 kJ |
Vet | 2,4 gram |
waarvan verzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 76,8 gram |
waarvan suikers | 0,6 gram |
Vezels | 3,2 gram |
Eiwit | 7,9 gram |
Zout | 0 gram |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.