Consenza, Kippenragout
De heerlijke, glutenvrije kippenragout van Consenza is een goed uitgebalanseerde combinatie van kippenvlees en champignon. Makkelijk te bereiden en lekker bij een ragoutbakje natuurlijk, maar ragout op brood is ook zeker lekker!
Bereidingswijze
Verwarmen in een pannetje op het vuur, wel goed blijven roeren om de paar minuten. Let op: niet laten koken!
Ingrediënten
Bouillon (water, kippenvlees (17%)), rijstbloem, sojaolie, champignons (3%), gemodificeerd maiszetmeel, zout, kruiden en specerijen (selderij, mosterd), gistextract, aroma (soja, ei).
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 75 kcal/316 kJ |
Vet | 3,3 gram |
waarvan verzadigd | 1 gram |
Koolhydraten | 8,2 gram |
waarvan suikers | 0 gram |
Vezels | 0,1 gram |
Eiwit | 3,2 gram |
Zout | 1,05 gram |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.