Ouni, Italiaanse Bol
De heerlijke, glutenvrije Italiaanse Bol van Ouni is een hard broodje zoals het hoort: hard van buiten en zacht van binnen. Het broodje is per stuk verpakt, dus je kunt ze beleggen naar keuze.
Bereidingswijze
Product allereerst ontdooien en de oven voorverwarmen op 150 graden. Dan voor 5 minuten afbakken, en voilá!
Ingrediënten
Water, glutenvrij tarwezetmeel, gist, zetmeel (mais), dextrose, maismeel, verdikkingsmiddel: E412, E415, E464, psylliumvezel, inuline, blanke basterdsuiker, zout, zuurdesempoeder (mais), citroensap, rijsmiddel: E500, natuurazijn, maismoutmeel, aroma (broodaroma), conserveermiddel: E224.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 154 kcal/647 kJ |
Vet | 0,18 gram |
waarvan verzadigd | 0,08 gram |
Koolhydraten | 38,8 gram |
waarvan suikers | 2,55 gram |
Vezels | – gram |
Eiwit | 1,02 gram |
Zout | 0,75 gram |
peter.antoinette –
Ook weer zo’n topper