VA Foods, Bladerdeegplakjes
De glutenvrije bladerdeegplakjes (filodeeg/millefoglie) van VA Foods zijn onmisbaar in elke keuken, van thuisbakkers tot professional. Met bladerdeeg kan iedereen gemakkelijk en snel een lekker eindproduct maken. Daarom altijd handig om in huis te hebben. Het bladerdeeg is ook vrij van lactose, soja, tarwe, ei en melk.
Tip van VA Foods: Wilt u het bladerdeeg uitrollen? Adviseren wij u met aluminiumfolie aan de onderzijde en vershoudfolie bovenop het bladerdeeg uit te rollen.
Ingrediënten
Water, palmolie (ongehard), raapzaadolie, aardappelzetmeel, rijstzetmeel, tapioca, maiszetmeel, rietsuiker, bamboevezel, psyllium, zout, mono-en diglyceriden, citrusvezel, xanthaangom, citroenzuur.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 368 kcal/1537 kJ |
Vet | 32,21 gram |
waarvan verzadigd | 14,79 gram |
Koolhydraten | 11,12 gram |
waarvan suikers | 1,81 gram |
Vezels | – gram |
Eiwit | 1,52 gram |
Zout | 0,80 gram |
Patricia V Groot Battave –
beetje bosvruchten er in doen flapie dicht vouwen afstrijken met water plakt beter dan en je hebt een kei lekker gebakje mjammie evnt suiker of stevia erin doen en bakken volgens gebruiks aanwijzing bladerdeeg
Glutenvrije Super Eindhoven –
Super lekker inderdaad! : D
Patricia V Groot Battave –
het leuke van bladerdeeg je kunt er hartig of zoet in doen kan altijd
Glutenvrije Super Eindhoven –
Inderdaad! Dat vind ik ook altijd zo fijn aan bladerdeeg 🙂
Fran Jans –
Ik zal even bellen met de winkel, als het weer meewerkt komen we volgende week met de scoot jouw kant op. Hopelijk heb je dan nog wat liggen.
Desiree Drissen –
Zijn deze van VA foods nieuw?
Glutenvrije Super Eindhoven –
Ze zijn er al wel eventjes, maar redelijk nieuw ja 🙂