Schar, Mehl Farine
De glutenvrije meelmix Mehl Farine van Schar is superveelzijdig te gebruiken in de glutenvrije keuken zoals voor pastadeeg en hartige taart te maken, sauzen te binden, bechamel te maken en vlees met bloem te bestuiven.
Gewoonweg altijd handig om in de kast te hebben staan!
Bereidingswijze voor pannenkoeken:
Benodigdheden: 300 ml (plantaardige) melk, 130 gram Schär Mehl Farine, 2 eieren, 1 eetlepel vanillesuiker, een snufje zout, 30 gram gesmolten boter.
Even door elkaar mixen en je hebt lekkere glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken in een handomdraai!
Het beslag is wel wat dikker als je misschien gewend bent, maar wel erg lekker!
Je kunt natuurlijk ook altijd variëren door er bijvoorbeeld spek door te bakken voor een meer hartige variant van deze lekkere pannenkoeken.
Ingrediënten
Maiszetmeel, rijstmeel, maismeel, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, dextrose.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 344 kcal/1459 kJ |
Vet | 0,5 gram |
waarvan verzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 82 gram |
waarvan suikers | 1,7 gram |
Vezels | 4,7 gram |
Eiwit | 1,0 gram |
Zout | 0,01 gram |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.