UNIEK ASSORTIMENT
VANAF € 50,-- GRATIS VERZONDEN*
VOOR 16.00 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTENSERVICE
    • Algemene Voorwaarden
    • Contact
    • Klantenservice
    • Privacy Verklaring
Inloggen / Aanmelden

AanmeldenCreëer een account

Wachtwoord vergeten?
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
Inloggen / Aanmelden
Glutenvrije Super Glutenvrije Super
Selecteer categorie
  • Selecteer categorie
  • Brood en Bak-mixen
    • Bak ingrediënten
    • Bakmixen
    • Broodmixen
    • Cakemixen
    • Glutenvrij Meel
    • Noten en Zaden
    • Pannenkoekmixen
  • Brood en Broodjes
    • Beleg en Zoetmiddelen
    • Brood
    • Broodjes
    • Crackers en Toastjes
    • Croissants en Zoet Brood
    • Muesli en Cornflakes
    • Ontbijtkoek
    • Vers Bakkerij van Gils
    • Vers Brood & Meer
  • Desserts
    • Dessert
    • Ijshoorntjes
  • Diepvries producten
    • ❄ Bladerdeeg en Snacks
    • ❄ Brood
    • ❄ Dessert
    • ❄ Gebak en Koeken
    • ❄ Snacks en Pizza
    • ❄ Zoet Brood
  • Feestdagen
    • Kerst
    • Nieuwjaar
    • Pasen
    • Sinterklaas
  • Glutenvrij Bier
  • Kant en Klaar
  • Koekjes en Lekkers
    • Bars en Repen
    • Cakes en Muffins
    • Hartige snacks
    • Koekjes
    • Snoepgoed
  • Lactose- en Melkvervangers
    • 'Melk' Vervangers
    • Chocolade
    • Kookroom
    • Slagroom
  • Non-Food
  • Paneermeel
  • Pasta's
  • pizza
  • Soepen, sauzen & smaakmakers
    • Sauzen en Kruiden
    • Soepen
  • Uncategorized
  • Vanuit de diepvries verzonden
  • Vegan
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
0 items / € 0,00
Menu
Glutenvrije Super Glutenvrije Super
0 items / € 0,00
Shoppen
  • Bak en Brood-mixenBak en Brood-mixen
    • Bak ingrediënten
    • Baking Gift
    • Bakmixen
    • Broodmixen
    • Cakemixen
    • Glutenvrij Meel
    • Pannenkoekmixen
    • Noten en Zaden
  • Brood, Beleg & OntbijtBrood, Beleg & Ontbijt
    • Brood
    • Broodjes
    • Crackers en Toastjes
    • Croissants en Zoet Brood
    • Ontbijtkoek
    • Muesli en Cornflakes
    • Broodbeleg en Zoetmiddelen
  • DessertsDesserts
    • Dessert
    • Ijshoorntjes
  • Diepvries productenDiepvries producten
    • ❄ Bladerdeeg en Snacks
    • ❄ Brood
    • ❄ Dessert
    • ❄ Gebak en Koeken
    • ❄ Snacks en Pizza
    • ❄ Zoet Brood
  • Glutenvrij BierGlutenvrij Bier
  • Kant en KlaarKant en Klaar
  • Koekjes en LekkersKoekjes en Lekkers
    • Bars en Repen
    • Cakes en Muffins
    • Hartige snacks
    • Koekjes
    • Snoepgoed
  • Lactose- en MelkvervangersLactose- en Melkvervangers
    • ‘Melk’ vervangers
    • Chocolade
    • Kookroom
    • Slagroom
    • Toetjes
  • Vegan
  • Pasta'sPasta’s
  • Soepen, sauzen & smaakmakersSoepen, sauzen & smaakmakers
    • Paneermeel
    • Sauzen en Kruiden
    • Soepen
  • Aanbiedingen
  • Nieuw
  • Verse producten
    • Mam`s
    • Bakkerij van Gils
    • Vanuit de diepvries verzonden
  • Blogs
  • Covid-19
Click to enlarge
HomeBrood en Bak-mixenBak ingrediënten Ma Vie Sans Gluten, Quinoa Desem
Vorige product
Soyatoo, Soja Slagroom € 2,15 incl. BTW
Terug naar producten
Volgende product
Damhert, Haverkoek Chocolade € 3,35 incl. BTW

Ma Vie Sans Gluten, Quinoa Desem

€ 2,90 incl. BTW

Glutenvrij, fermenteerbaar quinoa desem  van Ma Vie Sans Gluten.

De desem vervangt gist om zelf brood te kunnen bakken zonder gluten. Het geeft smaak en laat door de gist die het bevat ook brood en brioches zonder gluten rijzen. Het zakje is geschikt voor het verwerken van 1 kg. bloem.

Bereiding:

Ingrediënten: 500 g glutenvrij meel + 25 g quinoa desem + 10 g zout + 1 eetlepel voor olijfolie + 450- 500 ml lauwwarm water.
Meng de ingrediënten in een kom met een houten lepel om een soepel en niet al te nat deeg te krijgen.  Doe dit deeg in een ingevette cakevorm en laat 1/2 tot uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22°C).
Verwarm de oven voor op 200-230°C.  Bak  30 tot 40 minuten.
Eenvoudig met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood programma.

Op voorraad

Compare
Add to wishlist
Categorie: Bak ingrediënten Tags: Bak ingrediënten, Ma Vie sans Gluten
Deel
Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Shipping & Delivery
Beschrijving

Ma Vie Sans Gluten, Quinoa Desem

Glutenvrij, fermenteerbaar quinoa desem  van Ma Vie Sans Gluten.

De desem vervangt gist om zelf brood te kunnen bakken zonder gluten. Dit desem kan gebruikt worden met maïsmeel, rijstmeel, quinoa meel, boekweitmeel of zelfs kastanjemeel.

Ingrediënten

Gedroogde en inactieve quinoa (40%) en rijst-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 367 kcal/1548 kJ
Vet 5,3 gram
waarvan verzadigd 0,7 gram
Koolhydraten 55,4  gram
waarvan suikers 4,7 gram
Vezels 9,8 gram
Eiwit 19,5 gram
Zout 0,02 gram
Extra informatie
Gewicht 0.050 kg
Allergenen

Tarwevrij, Lactosevrij, Melkvrij, Eivrij, Maisvrij, Notenvrij, Pindavrij, Sojavrij, Vegan, Zonder Toegevoegde Suikers

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ma Vie Sans Gluten, Quinoa Desem” te beoordelen Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping & Delivery

Gerelateerde producten

Finax, Fibrex
Compare
Sluiten

Finax, Fibrex

€ 4,50 incl. BTW
De fibrex van Finax is rijk aan vezels en is een prefect ingrediënt om het brood vers en smeuïg te houden, omdat het ervoor zorgt dat er meer vocht wordt opgenomen.
Add to wishlist
In winkelmand
Quick view
Compare
Sluiten

Semper, Aardappelvezels

€ 2,75 incl. BTW
Glutenvrije aardappelvezels van Semper. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Add to wishlist
In winkelmand
Quick view
Compare
Sluiten

Yakso, Rijstpapier

€ 3,15 incl. BTW
Glutenvrije rijstpapiervellen zijn ideaal om zelf loempia's en springroll's te maken en in de sushi te gebruiken. Ook lekker om een mini loempia als borrelhapje uit te delen. Leg de rijstvellen tussen een vochtige doek tot ze zacht zijn. Vul vervolgens de flinterdunne rijstvellen met groente naar keuze. Even frituren en klaar is de Vietnamese loempia.
Een verpakking bevat 15 rijstvellen.
Ingrediënten
Rijst, water, zout.
Add to wishlist
In winkelmand
Quick view
Bruggeman, Instant Gist
BESTSELLER
Compare
Sluiten

Bruggeman, Instant Gist

€ 1,95 incl. BTW
De pakjes Instant Gist van Bruggeman bestaan uit een vacuümverpakking van 125 gram droge bakkersgist. Makkelijk houdbaar zolang je het droog en koel bewaard.
Add to wishlist
In winkelmand
Quick view
BESTSELLER
Compare
Sluiten

Provena – Elovena, Havervlokken

€ 2,95 incl. BTW
Bereid met deze glutenvrije havervlokken een lekkere haverpap. Ook geschikt om toe te voegen aan een broodmix of muesli.
Add to wishlist
In winkelmand
Quick view
Compare
Sluiten

Mam’s, Tapiocameel

€ 4,20 incl. BTW
Tapiocameel is gemaakt van bewerkte en gedroogde cassavewortel en wordt gebruikt bij het koken en bakken. Ook prima te gebruiken als bindmiddel voor een gladde saus of soep. Het is geheel allergenenvrij en ook gistvrij.
Add to wishlist
In winkelmand
Quick view
Johannus Molen, Tapiocazetmeel
Compare
Sluiten

Joannusmolen, BIO Tapiocazetmeel

€ 2,10 incl. BTW
Tapiocazetmeel is een zetmeelrijke product is gemaakt van de cassavewortel. Dankzij de witte kleur en fijne structuur, erg geschikt om door gerechten te gebruiken.
Add to wishlist
In winkelmand
Quick view
Compare
Sluiten

Semper, bakmix wit (Jauhoseos)

€ 3,10 incl. BTW
De Witte bakmix van Semper is een makkelijke, glutenvrije mix om bijvoorbeeld lekker witbrood mee te kunnen bakken en taart en koekjes.

Bereidingswijze

Wat heb je nodig: 1 pak Sempermix, 450ml lauw water, 50 ml olie, 25 gr verse gist, 1/2 tl zout, broodkruiden (optioneel). Roer allereerst de gist in het lauwe water. Voeg uiteindelijk de mix, olie en zout toe en blijf roeren tot een glad beslag. Giet het geheel in een ingevette bakvorm en laat deze rijzen voor 25 minuten. Bak af op 225 graden gedurende 25 minuten.
Add to wishlist
In winkelmand
Quick view
Facebook
Klantenservice

Informatie over Allergenen
Meest gestelde vragen
Levering van de verse producten
Levering van de diepvries producten
Contact

NIX18
NIX18
Gegevens

Glutenvrije Super Eindhoven
Edisonstraat 10
5621HP, Eindhoven

Telefoonnummer: 06 594 974 68
@: info@glutenvrijesuper-eindhoven.nl

Openingstijden winkel:
di t/m za 12:00 tot 17:00

©2021 Glutenvrije Super | All Rights Reserved
payments
  • Menu
  • Categorieën
  • Bak en Brood-mixenBak en Brood-mixen
    • Bak ingrediënten
    • Baking Gift
    • Bakmixen
    • Broodmixen
    • Cakemixen
    • Glutenvrij Meel
    • Pannenkoekmixen
    • Noten en Zaden
  • Brood, Beleg & OntbijtBrood, Beleg & Ontbijt
    • Brood
    • Broodjes
    • Crackers en Toastjes
    • Croissants en Zoet Brood
    • Ontbijtkoek
    • Muesli en Cornflakes
    • Broodbeleg en Zoetmiddelen
  • DessertsDesserts
    • Dessert
    • Ijshoorntjes
  • Diepvries productenDiepvries producten
    • ❄ Bladerdeeg en Snacks
    • ❄ Brood
    • ❄ Dessert
    • ❄ Gebak en Koeken
    • ❄ Snacks en Pizza
    • ❄ Zoet Brood
  • Glutenvrij BierGlutenvrij Bier
  • Kant en KlaarKant en Klaar
  • Koekjes en LekkersKoekjes en Lekkers
    • Bars en Repen
    • Cakes en Muffins
    • Hartige snacks
    • Koekjes
    • Snoepgoed
  • Lactose- en MelkvervangersLactose- en Melkvervangers
    • ‘Melk’ vervangers
    • Chocolade
    • Kookroom
    • Slagroom
    • Toetjes
  • Vegan
  • Pasta'sPasta’s
  • Soepen, sauzen & smaakmakersSoepen, sauzen & smaakmakers
    • Paneermeel
    • Sauzen en Kruiden
    • Soepen
  • Aanbiedingen
  • Nieuw
  • Verse producten
    • Mam`s
    • Bakkerij van Gils
    • Vanuit de diepvries verzonden
  • Blogs
  • Covid-19

Winkelmand

sluiten

Aanmelden

sluiten

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Creëer een account
Scroll To Top