Joannusmolen, BIO Maiszetmeel
De glutenvrije maiszetmeel van Joannusmolen is geschikt voor het binden van sauzen en om toe te voegen aan verschillende glutenvrije bakmixen.
Bereidingswijze:
Roer de benodigde zetmeel met wat koud vocht tot een glad papje.
Breng de rest van de vloeistof aan de kook, bijvoorbeeld als je saus of ragout wilt maken.
Giet het aangemaakt papje al roerend bij de kokend vloeistof. Even zachtjes door laten koken en klaar.
Ingrediënten
Maiszetmeel*.
* = van biologische afkomst.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 360 kcal/1506 kJ |
Vet | 0,4 gram |
waarvan verzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 87 gram |
waarvan suikers | 0,2 gram |
Vezels | – gram |
Eiwit | 0,6 gram |
Zout | 0 gram |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.