UITGELICHT

Aanbiedingen

AANBIEDINGEN

Peak’s Free From, Meelmix

 2,85 incl. BTW
Glutenvrije Meelmix van Peak's Free From is een bakmix van rijstmeel en tapioca-, aardappel- en maismeel. Deze mix is erg fijn te gebruiken om zelf cupcakes te maken. Achter op de verpakking staat een recept om 6 tot 8 glutenvrije cupcakes te bakken. Alleen nog kristalsuiker, boter (margarine) en 2 eieren (of eivervanger) toevoegen en je kunt aan de slag.

Peak’s Free From, Cakemix Chocolade

 2,75 incl. BTW
Met deze glutenvrije Cakemix Chocolade van Peak’s Free From kun je een lekkere glutenvrije chocolade cake maken. Gemakkelijk te bereiden: je hoeft alleen boter en eieren toe te voegen. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 180 graden. Breng alle ingrediënten op kamertemperatuur. Klop 4 eieren los in een mengkom. Voeg 225 gram zachte margarine toe en de chocolade cakemix. Meng het geheel voor 3 minuten tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een ingevette cakevorm. Bak de cake in 50 tot 60 minuten in het midden van de oven en je hebt een heerlijke cake! Controleer of de cake gaar is door een saté prikker erin te steken. Als er nog beslag aan de prikker zit laat de cake nog iets langer in de oven staan. Als de cake gaar haal deze uit de oven en laat afkoelen. Tip: voor een vegan bereiding vervang je de eieren door plantaardige ei-vervanger.

Peak’s Free From, Broodmix Vezelrijk 900 gram

 3,75 incl. BTW
De Broodmix Vezelrijk van Peak’s Free From is een glutenvrije broodmix om lekker vezelrijk brood met zaden en pitten te bakken. Ruik jij ook de heerlijke geur van versgebakken brood al? Deze verpakking bevat voldoende om 2 broden te bakken.
Bereidingswijze Oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe:  450g mix,  30g margarine,  1 ei en 15g verse gist of 7g gedroogde gist. Gebruik een eivervanger voor een eivrij recept. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden. Bereidingswijze Broodbakmachine: Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe:  450g mix,  30g margarine,  1 ei en 15g verse gist of 7g gedroogde gist. Gebruik een eivervanger voor een eivrij recept. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!    

Peak’s Free From, Druivenpitmeel THT 30-11-22

 2,90 incl. BTW
Druivenpitmeel van Peak's Free From is glutenvrij en is geschikt voor vele toepassingen, zoals: het bakken van cake, brood, pizza, pannenkoeken. Het geeft een hartige smaak aan de gerechten. Bij het woord druivenpit denk je niet aan iets wat lekker is, maar de 'smaak' van druivenpitten is vrij neutraal. Het bevat echter super veel vezels, dus door bijvoorbeeld 50 gram meel aan je brood toe te voegen krijg je al ruim 30 gram vezels binnen!

Hammermuhle, Pizzamix

 2,75 incl. BTW
Glutenvrije pizzamix van Hammermuhle om makkelijk pizzabodems te maken.

Bereidingswijze

Meng 500 gram pizzamix met 7 gram droge gist en kneed dit met 300g water. Laat het deeg 30 minuten afgedekt rijzen. Kneed het deeg vervolgens door en rol het uit. Beleg het deeg naar wens op een ingevette balkplaat. Vervolgens doe je hem in een voorverwarmde oven van 200 graden voor ca. 30 minuten (afhankelijk van je beleg).

Le Pain des Fleurs, Boekweit Crackers Groot

 4,20 incl. BTW
Heerlijke luchtige crackers gemaakt van boekweitmeel. Erg lekker bij het ontbijt, de lunch of als tussendoortje om lekker van te kunnen genieten. De crackers bevatten geen mais, geen gist en geen soja.

Provena – Elovena, Havervlokken

 2,50 incl. BTW
Bereid met deze glutenvrije volkoren havervlokken een lekkere haverpap. Ook geschikt om toe te voegen aan een broodmix of muesli.

Damhert, Cookies Haver & Veenbes

 3,70 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije, biologische vegan koekjes met haver & veenbes (cranberry). De perfecte snack mee te nemen naar school, werk of op vakantie door de handige verpakking.
thumbnail_20200701_160944

Welkom bij Glutenvrije Super Eindhoven

Wij hebben uw wensen centraal staan: zowel in de winkel als in de webshop! Ook proberen wij een zo gevarieerd mogelijk assortiment aan te bieden, zodat iedereen wat kan vinden bij ons.

Wij zijn begonnen met het uitgangspunt Glutenvrij. Dit punt zijn wij momenteel al ver voorbij! Alles in de winkel is glutenvrij, zeker! Maar daarnaast hebben wij ons bekend gemaakt met andere allergenen, zoals: lactosevrij, melkvrij, eivrij, pindavrij e.d. Maar ook diëten als FODMAP, suikerarm en eiwitarm (PKU dieet)  zijn geen probleem.