Moonpop, Veggiez Sweet BBQ

 2,25 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije en Vegan Veggiez Sweet BBQ zijn gepofte groentechips gemaakt van echte erwten, bonen, mais, linzen en kikkererwten met zoete BBQ-smaak. Zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Bevat per verpakking 7 gram vezels en 8 gram eiwitten.
				

VA Foods, Paneermeel

 2,80 incl. BTW
Glutenvrije paneermeel om te gebruiken voor het paneren van vis of vlees en in ovenschotels, gehaktballen, aardappelkroketjes of taartbodems. Het paneermeel bevat geen gist, is veganistisch en melkvrij, tarwevrij, lactosevrij, sojavrij, maisvrij en eivrij.

Sublimix, Currysoep

 8,05 incl. BTW
Deze Glutenvrije Currysoep bevat de heerlijke smaken van citroengras, gember, komijn en koriander en is zonder toegevoegde smaakversterkers. Ook prima te gebruiken als sausbinder in de wok, in combinatie met pasta of als smaakmaker in verse soepen.

BEREIDINGSWIJZE

Currysoep: meng 80 gram poeder in 1 L koud water, al roerend aan de kook brengen en 1 min. zachtjes laten koken. Als hartig tussendoortje door 1 eetlepel poeder op te lossen in 20 cl kokend water. Currysaus: meng 30g poeder in 250ml koud water/melk, al roerend aan de kook brengen en 1 min. laten koken.

Schnitzer, Bread Less

 3,85 incl. BTW
Heerlijk Bread Less is een glutenvrij biologisch zadenbrood zonder meel en gist. Het is een alternatief voor brood en gemaakt van o.a. pompoenpitten, zonnebloempitten, gepofte quinoa en havervlokken.

Vitabella, Glutenvrije Penne Volkoren BIO

 2,95 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije Volkoren Penne BIO is gemaakt van volkoren maismeel en glutenvrije haverzemelen. Rijk aan vezels en ook sojavrij en vegan De pasta heeft een stevige bite en ook prima te gebruiken voor een koude pastasalade.

Vitabella, Multigrain Flakes BIO

 3,55 incl. BTW
Deze Multigrain Flakes BIO van Vitabella zijn een heerlijk en goed begin van de dag! Lekkere glutenvrije meergranen cornflakes met heel veel vezels. Een gezond begin van de dag was nog nooit zo makkelijk! Deze cornflakes hebben uiteraard een hoog vezel gehalte en zijn ook glutenvrij, melkvrij, sojavrij, vetarm en natriumarm. Ook zijn de cornflakes biologische gecertificeerd. Bereidingswijze Te gebruiken in combinatie met (soja/kokos/rijst)melk en yoghurt.
Sluiten

Le Veneziane, Koekjes Bosvruchten

 3,00 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije koekjes Bosvruchten zijn lekker knapperige koekjes met bosvruchten. De koekjes bevatten geen palmolie.
Sluiten

Semper, Trio Broodjes

 5,20 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije broodjes met 3 verschillende zaden: pompoenpitten, lijnzaad en zonnepitten. De verpakking bevat 5 broodjes en de broodjes zijn Vegan en zonder palmolie. Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden en bevochtig de broodjes met olie of water en bak 8-10 minuten af in de oven.
Sluiten

Adams, Broodmix Il Mare

 5,10 incl. BTW
De Broodmix Il Mare is een zeer eenvoudige glutenvrije mix om zelf een eiwitbrood met gouden lijnzaad en Provençaalse kruiden te maken. De broodmix is koolhydraatarm, gistvrij en sojavrij en is eenvoudig te maken door er alleen water aan toe te voegen. Bereiding: Voeg de mix bij 380 ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op bakpapier of doe het in een ingevette vorm (siliconenschaal). Bak het op 180°C 60 minuten in de oven. Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Sluiten

Adams, Broodmix Sonnenwald

 5,00 incl. BTW
De Broodmix Sonnenwald is een zeer eenvoudige glutenvrije mix om zelf een eiwitbrood met zonnebloempitten te maken. De broodmix is koolhydraatarm, gistvrij en sojavrij en is eenvoudig te maken door er alleen water aan toe te voegen. Bereiding: Voeg de mix bij 350 ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op bakpapier of doe het in een ingevette vorm (siliconenschaal). Bak het op 180°C 60 minuten in de oven. Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Sluiten

Adams Broodmix Gold

 5,00 incl. BTW
De Broodmix Gold is een zeer eenvoudige glutenvrije mix om zelf een eiwitbrood met gouden lijnzaad te maken. De broodmix is koolhydraatarm, gistvrij en sojavrij en is eenvoudig te maken door er alleen water aan toe te voegen. Bereiding: Voeg de mix bij 380 ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op bakpapier of doe het in een ingevette vorm (siliconenschaal). Bak het op 180°C 60 minuten in de oven. Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Sluiten

Cenovis, Kruidensaus

 1,60 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije, biologische en vegetarische kruidensaus van Cenovis. Eenvoudig zelf een kruidensaus bereiden door 0,25 liter koud water toe te voegen, 3 minuten koken en doorroeren.
Sluiten

Terrasana, Rijstpapier

 2,95 incl. BTW
Met deze glutenvrije rijstvellen kun je in een handomdraai een heerlijke summer roll (oosterse snack) maken. Een verse loempia, gevuld met frisse knapperige ingrediënten die je in een lekker sausje dipt. Vullen, rollen en genieten maar! Je kunt ze natuurlijk ook frituren in plantaardige olie tot ze goudbruin zijn. De verpakking bevat 15 vellen. Bereiding: Snijd de gewenste vulling in dunne reepjes. Dompel de rijstvellen één voor één in lauwwarm (niet kokend) water. Leg de vulling in het midden van het rijstvel. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het goed strak op. Tips voor de vulling: reepjes of ringetjes wortel, bosui, paprika, komkommer, avocado, rode peper, taugé, mango, koriander, munt, (glas)noodles, sushi gember, garnalen.

Ouni, Ambachtelijke Feeststol

 6,75 incl. BTW
Een heerlijke glutenvrije ambachtelijke feeststol voor de feestdagen. Rijk gevuld met ambachtelijke amandelspijs, krenten en appels. Eventueel naar eigen wens een laagje boter er op smeren en smullen maar! Een bron aan vezels. De feeststol is na ontdooien direct te consumeren.
Sluiten

Rosies, Shake Awake Aardbei/Kers

 2,00 incl. BTW
De Shake Awake Aardbei/Kers van Rosies is een glutenvrij biologisch ontbijt. Kant en klaar in een handige éénpersoons portie. Voeg melk, water of yoghurt toe en je hebt een heerlijk ontbijt. De verpakking bevat 5 porties.
Sluiten

Peak’s Free From, Rozijnenbroodmix

 2,70 incl. BTW
Heerlijke Glutenvrije rozijnenbroodmix om zelf een rozijnenbrood te maken. Eventueel te gebruiken samen met de amandelspijsmix. Bereiding: Meng 275 ml lauwwarme melk met 7 g gedroogde gist en roer goed door. Klop 1 ei (of vervanger) los in een mengkom. Voeg vervolgens 30 g zachte boter en de melk met gist toe. Meng dit samen voor 30 seconden. Voeg als laatste de bakmix toe en meng voor 5 minuten tot een mooi deeg. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het deeg gelijkmatig over de bakplaat in een ovale vorm. Duw de rozijnen onder het deeg, hierdoor verbranden de rozijnen niet. Laat het brood 40-60 minuten rijzen. Bak het brood in 40-45 minuten op 180 °C. Laat goed afkoelen voor het aansnijden. Lekker om te combineren met de Peak's Amandelspijs mix.
Sluiten

Mixwell, Broodmix Bruin 102 (mörkt basmjöl)

 5,30 incl. BTW
Glutenvrije Bruine Broodmix voor het bakken van een bruin wat grover brood. Ook prima te gebruiken als donkere basisbloem bij het bakken van pannenkoeken, muffins, koekjes en broodjes. Het bevat zowel vezels als lijnzaad. Achter op de verpakking staat een basisrecept voor een bruin brood uit de oven en daarvoor heb je nodig: 500 gram broodmix volkoren 102, 400 ml handwarm water, 30 gram plantaardig olie, 1 zakje droge gist (11gram) of 25 gram verse gist, 1 theelepel zout. Verwarm het water en los hierin het gist op. Laat dit 10 minuten staan. Doe dit in een ruime mengkom met de olie en voeg het meel toe. Voeg tot slot het zout toe. (gist en zout dient elkaar in eerste instantie niet te raken, anders werkt de gist niet meer). Mix/kneed dit goed door elkaar (met deeghaken) minimaal 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik van 1,5 liter. Laat het deeg warm en tochtvrij rijzen (ongeveer 30 minuten). Plaats het blik onder in de oven. Bak het brood in een voorverwarmde oven (200 graden / onder en bovenwarmte) in 20 minuten bruin.
Sluiten

Mixwell, Witte Bloem 101 (basmjöl)

 5,20 incl. BTW
Glutenvrije Witte Bloem 101 (basmjöl) van Mixwell is te gebruiken in veel recepten zoals voor een pizzamix, broodmix, koekjes en muffins. Achter op de verpakking staat een basisrecept voor brood uit de oven en daarvoor heb je het volgende nodig: 500 gram witte bloem meel 101, 300 ml handwarm water, 30 gram plantaardige olie, 1 zakje droge gist (11gram) of 25 gram verse gist, 1 theelepel zout. Verwarm het water en los hierin het gist op. Laat dit 10 minuten staan. Doe dit in een ruime mengkom met de olie en voeg het meel toe. Voeg tot slot het zout toe (gist en zout dient elkaar in eerste instantie niet te raken, anders werkt de gist niet meer). Mix/kneed dit goed door elkaar (met deeghaken) minimaal 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik van 1,5 liter. Laat het deeg warm en tochtvrij rijzen (ongeveer 30 minuten). Plaats het blik onder in de oven. Bak het brood in een voorverwarmde oven (200 graden/onder en bovenwarmte) in 20 minuten bruin.
Sluiten

Schnitzer, Muffins Chocolade Bio

 3,30 incl. BTW
Lekkere glutenvrije biologische Muffins met pure chocolade. De muffins zijn per 2 verpakt en daardoor ideaal om mee te nemen.
Sluiten

Terrasana, Konjac Tagliatelle

 2,95 incl. BTW
Glutenvrije Konjac Tagliatelle is gemaakt van de konjacwortel en daardoor zeer laag in koolhydraten (10 kcal per 100 gram), vet en calorieën. De tagliatelle hoeft alleen maar 2 minuten opgewarmd te worden om bij iedere saus te voegen. De tagliatelle is ook gistvrij, vegan en zonder toegevoegd suiker en zout en is geurloos.
Sluiten

Terrasana, Konjac Spaghetti

 2,95 incl. BTW
Glutenvrije Konjac Spaghetti is gemaakt van de konjacwortel en daardoor zeer laag in koolhydraten (10 kcal per 100 gram), vet en calorieën. De spaghetti hoeft alleen maar 2 minuten opgewarmd te worden om bij iedere saus te voegen. De spaghetti is ook gistvrij, vegan en zonder toegevoegd suiker en zout en is geurloos.
Visbakmeel
Sluiten

Smedes, Visbakmeel 350 gram

 5,45 incl. BTW
Met Visbakmeel van Smedes kun je verse vis frituren met een paneerlaagje of gewoon bakken in een koekenpan. Visbakmeel zorgt voor een extra krokant laagje waardoor de vis extra lekker zal gaan smaken. Het is prima te combineren met de viskruiden van Smedes voor extra smaak. Gebruiksaanwijzing Gebruik het visbakmeel voor het frituren van diverse vissoorten. Maak het visbakmeel aan met water in een verhouding van 1:1. Bak het product bij voorkeur in visbakolie bij een temperatuur van 170 graden totdat het product de gewenste goudbruine kleur heeft bereikt (baktijd afhankelijk van productsoort en dikte). Of gewoon bakken in een koekenpan.

Consenza, Mini Snackmix

 3,75 incl. BTW
Lekkere glutenvrije en tarwezetmeelvrije mini snackmix bestaat uit drie soorten snacks, waaronder een bitterbal, een mini frikandel en een kipnugget. De verpakking bevat elf snacks waarvan drie van elke soort.
Sluiten

Schar, Wafels

 2,60 incl. BTW
Deze heerlijke glutenvrije Wafels zijn zacht en luchtig. Lekker als tussendoortje en ook als toetje met fruit en slagroom.
Sluiten

Doves Farm, Boekweitmeel

 4,75 incl. BTW
Glutenvrij Boekweitmeel ideaal voor het maken van heerlijke pannenkoeken, koekjes en brood.
Sluiten

Damhert, Zoute Sticks

 2,30 incl. BTW
Lekkere glutenvrije, tarwevrije en lactosevrije Zoute Sticks van Damhert zijn makkelijk mee te nemen in de koker voor onderweg. De stokjes zijn ook sojavrij en heerlijk om te snacken.
Sluiten

BFree, Volkoren Zuurdesembrood

 3,95 incl. BTW
Heerlijk zacht glutenvrij en tarwevrij Volkoren Zuurdesembrood van BFree. Het brood is vezelrijk, vegan en laag in vetgehalte.
Sluiten

Peak’s Free From, Broodmix Bruin 5kg

 21,95 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije, lactosevrije en tarwevrije broodmix om zelf bruin brood te bakken. Bereiding broodbakmachine: Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine! TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.  
Sluiten

Peak’s Free From, Broodmix Wit 5kg

 21,95 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije, lactosevrije en tarwevrije broodmix om zelf wit brood te bakken. Bereiding broodbakmachine: Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine! TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger. Bereiding oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
Sluiten

Peak’s Free From, Broodmix Vezelrijk 5 kg

 24,95 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije, tarwevrije en vezelrijke broodmix om zelf een voedzaam brood te bakken. Bereiding broodbakmachine: Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe:
  • 450g mix
  • 30g margarine
  • 1 ei
  • 15g verse gist of 7g gedroogde gist
Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine! TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger. Bereiding oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe:
  • 450g mix
  • 30g margarine
  • 1 ei
  • 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe
Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
Sluiten

Damhert, Amandelkransjes

 3,95 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije en lactosevrije amandelkransjes van Damhert zijn lekker bij de thee en koffie. En zijn een leuke traktatie tijdens kerstmis en Pasen.

Glutenvrije Visboer, Kibbeling 190 gram

 4,95 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije en lactosevrije vers gebakken kibbeling. De kibbeling is 3 maanden in uw vriezer te bewaren.