Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Filteren

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Sluiten

Amisa, Falafel mix BIO

 2,65 incl. BTW
Maak je eigen glutenvrije vegan falafel! Deze heerlijke, biologische falafelmix is makkelijk en snel, ideaal om glutenvrije falafel te maken in een handomdraai. Bereidingswijze: Mix in de inhoud van het pak met 200 ml kokend water en roer goed door. Laat het voor 15 minuten even rusten/staan. Vorm de falafels met je handen tot bolletjes van 3 tot 4 cm en frituur ze in hete olie tot ze goudbruin zijn aan beide kanten.

Amisa, Havermout

 2,75 incl. BTW
Begin de dag goed en vezelrijk met deze biologische havermout van Amisa. Het is ook nog eens gemakkelijk te bereiden. Tip: Havermeel nodig, maar alleen havermout in huis? Gooi de havermout even door de keukenmachine en je hebt havermeel. De verpakking bevat 8 porties.

Consenza, Volkorenrijst Macaroni

 3,35 incl. BTW
De Volkorenrijst Macaroni van Consenza is een glutenvrije macaroni volgens Italiaans recept op basis van rijst. Een beetje gehakt erbij en een lekker sausje en je hebt een heerlijke glutenvrije maaltijd voor het hele gezin. Bereidingswijze Pak een pan en doe hier 1 liter water. Laat het water koken en voeg hier ongeveer 10 gram zout aan toe. Vervolgens voeg je de pasta toe, en roer je af en toe om. Na 11-13 minuten afgieten en een beetje vochtig houden. Smakelijk!
Bruin Broodmix
Sluiten

Finax, Bruin Broodmix

 5,35 incl. BTW
Glutenvrije bruin broodmix van Finax, om heerlijk bruin brood mee te bakken. Het merk Finax heeft voor het gemak alle broodmixen een bepaalde kleur gegeven, zodat u makkelijk kunt onderscheiden welke u al heeft geprobeerd of graag nogmaals wilt hebben.
Vezelbroodmix
Sluiten

Finax, Vezelbroodmix

 7,85 incl. BTW
Met deze glutenvrije vezelbroodmix maakt het makkelijk om een heerlijk brood te bakken. Zowel uit de oven als in de broodbakmachine! Ook pistolets maken met deze mix gaat makkelijk en is echt een keer het proberen waard.

Free From, BIO Quinoameel

 4,45 incl. BTW
De Quinoameel van Peak's Free From is glutenvrij en rijk aan vezels, eiwitten, mineralen en vitaminen. Gebruik het om heerlijke koekjes, cakejes of gebakjes mee te bakken. Een glutenvrij brood waarin quinoa is gebruikt smaakt lekker en is ook goed voor je door alle vezels en eiwitten. Tip: Echt een aanrader om een keer 50 of 100 gram toe te voegen bij brood. Dat je bijvoorbeeld 400 gram broodmix pakt met 100 gram quinoa.

Free From, Boekweitmeel

 3,35 incl. BTW
De Boekweitmeel van Peak's Free From is glutenvrij en handig om in huis te hebben. Boekweit bevat veel proteïne, vitamines, heeft een hoog gehalte aan mangaan en magnesium en is rijk aan aminozuren zoals lysine. Tevens bevat boekweit veel rutine wat goed is voor de bloedvaten. Tip: Echt een aanrader om een keer 50 of 100 gram toe te voegen bij brood. Dat je bijvoorbeeld 400 gram broodmix pakt met 100 gram boekweit. Het brood wordt dan een stuk bruiner!
Sluiten

Free From, Havermeel

 2,95 incl. BTW
Glutenvrij havermeel van Peak's Free From kun je gebruiken voor verschillende toepassingen en recepten. Het is bijvoorbeeld ideaal om toe te voegen aan je broodmix. Daarbij is haver een goede toevoeging doordat het veel vezels en eiwitten bevat.
Sluiten

Free From, Havervlokken

 2,65 incl. BTW
Glutenvrije havervlokken van Peak's Free From. Te gebruiken om havermeel van te maken, maar ook bijvoorbeeld havermout.
Sluiten

Free From, Rijstmeel

 2,85 incl. BTW
Glutenvrij rijstmeel van Peak's Free From kun je gebruiken voor verschillende toepassingen en recepten.

Free From, Sorghummeel

 2,95 incl. BTW
De Sorghummeel van Peaks's Free From is een handig volkoren basismeel om te hebben in de glutenvrije keuken. Sorghummeel wordt gemaakt door de (graan) korrel in zijn geheel te vermalen en is daarmee een volkoren meel. Het heeft een neutrale smaak en kan in allerhande baksels als mengmeel worden toegevoegd. Van oudsher bakt men er platbroden en/of roti mee.
Sluiten

Free From, Xanthaangom

 4,95 incl. BTW
Xanthaangom is te gebruiken als verdikkingsmiddel in recepten om een hogere viscositeit te krijgen, ook word het gebruikt als vervanger van gluten. Je kunt het gebruiken bij verschillende bak gerechten en geeft het vervolgens een betere structuur.