Resultaat 13–24 van de 552 resultaten wordt getoond

Filteren

Resultaat 13–24 van de 552 resultaten wordt getoond

Balila, Melk Creme Bar

 0,50 incl. BTW
Deze lekkere, glutenvrije Melk Creme Bar van Balila is een lekker en makkelijk glutenvrij tussendoortje. Ideaal om bijvoorbeeld mee te geven naar school voor de pauze, of natuurlijk makkelijk om bij te hebben als je een dagje weggaat. Er zitten 2 repen in de verpakking.
Sluiten

Balila, Pistache Creme Bar

 0,50 incl. BTW
Deze lekkere, glutenvrije Pistache Creme Bar van Balila is een lekker en makkelijk glutenvrij tussendoortje. Ideaal om bijvoorbeeld mee te geven naar school voor de pauze, of makkelijk om bij te hebben als je een dagje weggaat. Er zitten 2 repen in de verpakking.
Sluiten

Balila, Tiramisu Creme Bar

 0,50 incl. BTW
Deze lekkere glutenvrije Tiramisu Creme Bar van Balila is een lekker en makkelijk glutenvrij tussendoortje. Ideaal om bijvoorbeeld mee te geven naar school voor de pauze of makkelijk om bij te hebben als je een dagje weggaat. Er zitten 2 repen in de verpakking.

Bami-Nasi Goreng Kruidenmix | Beltane

 2,00 incl. BTW
In een handomdraai een glutenvrije bami of nasi goreng op tafel zetten met deze kruidenmix van Beltane! De glutenvrije bami-nasi goreng kruidenmix van Beltane is zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Een handige kruidenmix om jouw glutenvrije goulash extra lekker te maken. De kruidenmix is volledig glutenvrij, lactosevrij, biologisch en vegan. Deze kruidenmix is geschikt voor 2 porties.

Banket Yvette, Chocolade-Banaan Taartpuntjes

 8,75 incl. BTW
Twee  overheerlijke, glutenvrije chocolade-banaan taartpuntjes van Banket Yvette. Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch. Ingrediënten; amandelmelk**, banaan**, kokosroom**, olijfolie**, kokosbloesemsuiker**, glutenvrije haver**amandelmeel**, kokosmeel**, raw cacaopoeder**, walnoten**, appelazijn**, bakpoeder, baksoda, psylliumvezels** ** = van biologische afkomst
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 269,4 kcal/1127,9 kJ
Vet 19,8 gram
waarvan verzadigd 6,4 gram
Koolhydraten 16,0 gram
waarvan suikers 9,9 gram
Vezels 4,9 gram
Eiwit 4,5 gram
Zout 0,04 gram

Banket Yvette, Chocolade-Pinda Taartpuntjes

 6,75 incl. BTW
Twee overheerlijke, glutenvrije chocolade-pinda taartpuntjes van Banket Yvette. Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch.  

Banket Yvette, Citroen Taartpuntjes

 6,75 incl. BTW
Twee overheerlijke, glutenvrije Citroen  Taartpuntjes van Banket Yvette. Echt lekker om van te genieten tijdens de zomerse dagen, of gewoon lekker bij een avondje op de bank natuurlijk! Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch.

Banket Yvette, Sinaasappel Taartpuntjes

 6,75 incl. BTW
Twee overheerlijke, glutenvrije Sinaasappel Taartpuntjes van Banket Yvette. Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch.

Banket Yvette, Tiramisu Taartpuntjes

 6,75 incl. BTW
Twee overheerlijke, glutenvrije Vanille Tiramisu Taartpuntjes van Banket Yvette. Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch.

Banket Yvette, Vanille Karamel Taartpuntjes

 6,75 incl. BTW
Twee overheerlijke, glutenvrije Vanille Karamel Taartpuntjes van Banket Yvette. Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch.
Sluiten

Barilla, Fusilli

 3,35 incl. BTW
Glutenvrije Fusilli van Barilla is een lekkere pasta uit Italië gemaakt van een combinatie van witte mais, gele mais en rijst. Bereidingswijze volgens Barilla: Gebruik 1 liter water per 100 gram fusilli. Leg het deksel op de pan totdat het water kookt. Voeg zout toe als het water kookt. Voeg de fusilli toe en kook deze 11 minuten.
Sluiten

Barilla, Spaghetti

 3,35 incl. BTW
Glutenvrije Spaghetti van Barilla is een lekkere pasta uit Italië gemaakt van een combinatie van witte mais, gele mais en rijst. Bereidingswijze volgens Barilla: Gebruik 1 liter water per 100 gram spaghetti. Zorg ervoor dat u een pan heeft die groot genoeg is om de pasta de ruimte te geven om te koken. Voor het koken van de pasta brengt u het water aan de kook en voegt u zout toe. Voeg vervolgens de spaghetti toe en laat 11 minuten koken voor een pasta “al dente”.