Adams Broodmix Gold
De Broodmix Gold is een zeer eenvoudige glutenvrije mix om zelf een eiwitbrood met gouden lijnzaad te maken.
De broodmix is koolhydraatarm, gistvrij en sojavrij en is eenvoudig te maken door er alleen water aan toe te voegen.
Bereiding: Voeg de mix bij 380 ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op bakpapier of doe het in een ingevette vorm (siliconenschaal). Bak het op 180°C 60 minuten in de oven. Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Adams, Broodmix Il Mare
De Broodmix Il Mare is een zeer eenvoudige glutenvrije mix om zelf een eiwitbrood met gouden lijnzaad en Provençaalse kruiden te maken.
De broodmix is koolhydraatarm, gistvrij en sojavrij en is eenvoudig te maken door er alleen water aan toe te voegen.
Bereiding: Voeg de mix bij 380 ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op bakpapier of doe het in een ingevette vorm (siliconenschaal). Bak het op 180°C 60 minuten in de oven. Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Adams, Broodmix Sonnenwald
De Broodmix Sonnenwald is een zeer eenvoudige glutenvrije mix om zelf een eiwitbrood met zonnebloempitten te maken.
De broodmix is koolhydraatarm, gistvrij en sojavrij en is eenvoudig te maken door er alleen water aan toe te voegen.
Bereiding: Voeg de mix bij 350 ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op bakpapier of doe het in een ingevette vorm (siliconenschaal). Bak het op 180°C 60 minuten in de oven. Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Adams, Cakemix
Heerlijke basis bakmix om een glutenvrije, sojavrije en suikervrije cake of muffins van te maken. De mix is koolhydraatarm en eiwitrijk.
Bereiding: Meng voor een cake basis de bakmix met 250 ml water. Het deeg in een cakevorm verdelen en ongeveer 25 minuten bakken bij 170°C (heteluchtoven).
Voor een sappiger cake of muffins voeg 100 gr boter of 2 eetlepels plantaardige olie, 50 g noten, een banaan en een theelepel cacaopoeder toe aan het deeg. (let op; voedingswaarden hebben betrekking op basismengsel).
Amaizin’, Fajita Kruidenmix
De lekkere, glutenvrije Fajita Kruidenmix van Amaizin'. Makkelijk te maken en ook super lekker! Je kunt ze maken met wraps of maistaco's.
Bereidingswijze
Meng de kruiden met 100 ml water. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin 500 gram runder-, kip- of tofu reepjes bruin. Voeg 1 gesneden ui, 1 gesneden paprika en de mix toe en bak mee tot alle ingrediënten gaar zijn. Laat nog 2 minuten sudderen op laag vuur. Af en toe omroeren. Serveer met wraps of tacos.Amisa, Havermout
Begin de dag goed en vezelrijk met deze biologische havermout van Amisa. Het is ook nog eens gemakkelijk te bereiden.
Tip: Havermeel nodig, maar alleen havermout in huis? Gooi de havermout even door de keukenmachine en je hebt havermeel.
De verpakking bevat 8 porties.
Amisa, Polenta
De biologische Polenta ofwel maisgriesmeel van Amisa is voorgekookte volkoren biologisch polenta. Makkelijk te bereiden in 2 minuten en je hebt een heerlijk glutenvrij papontbijt!