Resultaat 1–12 van de 82 resultaten wordt getoond

Filteren
Sluiten

Abonett, Crackers Quinoa

 2,85 incl. BTW
De glutenvrije crackers van Abonett. Gemaakt van maismeel, sojameel en quinoa. Deze crackers zijn ook nog eens zonder toegevoegde suikers, en rijk aan eiwitten en vezels.

Amisa, Havermout

 2,75 incl. BTW
Begin de dag goed en vezelrijk met deze biologische havermout van Amisa. Het is ook nog eens gemakkelijk te bereiden. Tip: Havermeel nodig, maar alleen havermout in huis? Gooi de havermout even door de keukenmachine en je hebt havermeel. De verpakking bevat 8 porties.
Sluiten

Consenza, Volkoren Mais Macaroni

 2,45 incl. BTW
Deze heerlijke, Volkoren Mais Macaroni van Consenza is een pasta gemaakt van volkoren macaroni. Bereidingswijze: Gebruik 1 liter water voor 100 gram pasta. Voeg aan kokend water 10 gram zou toe. Voeg de pasta toe, af en toe omroeren. Na 4-5 minuten afgieten en een beetje vochtig houden.

Consenza, Volkorenrijst Macaroni

 3,35 incl. BTW
De Volkorenrijst Macaroni van Consenza is een glutenvrije macaroni volgens Italiaans recept op basis van rijst. Een beetje gehakt erbij en een lekker sausje en je hebt een heerlijke glutenvrije maaltijd voor het hele gezin. Bereidingswijze Pak een pan en doe hier 1 liter water. Laat het water koken en voeg hier ongeveer 10 gram zout aan toe. Vervolgens voeg je de pasta toe, en roer je af en toe om. Na 11-13 minuten afgieten en een beetje vochtig houden. Smakelijk!

Damhert, Witte Broodjes

 2,35 incl. BTW
Glutenvrije witte broodjes van Damhert. Het handige aan deze broodjes is dat je ze meteen kunt eten, en niet eerst hoeft af te bakken.

Doves Farm, Zelfrijzend Bakmeel

 4,15 incl. BTW
De Zelfrijzend Bakmeel van Doves Farm is een geweldig, fijne, glutenvrije mix om van alles mee te bakken. Hij kan zowel worden gebruikt voor koekjes en cake, maar ook voor een heerlijke glutenvrije biscuitbodem! Doves Farm wil het voor de glutenvrije mensen zo makkelijk mogelijk maken en heeft daarom altijd een 2 á 3-tal recepten op de achterkant van de verpakkingen staan. Erg handig en makkelijk!

Free From, BIO Quinoameel

 4,45 incl. BTW
De Quinoameel van Peak's Free From is glutenvrij en rijk aan vezels, eiwitten, mineralen en vitaminen. Gebruik het om heerlijke koekjes, cakejes of gebakjes mee te bakken. Een glutenvrij brood waarin quinoa is gebruikt smaakt lekker en is ook goed voor je door alle vezels en eiwitten. Tip: Echt een aanrader om een keer 50 of 100 gram toe te voegen bij brood. Dat je bijvoorbeeld 400 gram broodmix pakt met 100 gram quinoa.
Free From, Boekweitmeel
Sluiten

Free From, Boekweitmeel

 3,35 incl. BTW
De Boekweitmeel van Peak's Free From is glutenvrij en handig om in huis te hebben. Boekweit bevat veel proteïne, vitamines, heeft een hoog gehalte aan mangaan en magnesium en is rijk aan aminozuren zoals lysine. Tevens bevat boekweit veel rutine wat goed is voor de bloedvaten. Tip: Echt een aanrader om een keer 50 of 100 gram toe te voegen bij brood. Dat je bijvoorbeeld 400 gram broodmix pakt met 100 gram boekweit. Het brood wordt dan een stuk bruiner!
Sluiten

Free From, Broodmix Vezelrijk

 3,25 incl. BTW
De Broodmix Vezelrijk van Peak's Free From is een glutenvrije broodmix om heerlijk vezelrijk brood te bakken. Ruik jij ook de heerlijke geur van versgebakken brood al?
Bereidingswijze
Doe allereerst 350ml water in een beslagkom en voeg toe: 450 gram mix, 30 gram margarine, 1 ei (of ei vervanger), 15 gram verse gist of 7 gram droge gist. Meng het deeg vervolgens voor 5 minuten intensief met deeghaken. Doe vervolgens het beslag in bakvorm (formaat 25 x 8 x 9 cm) doseren en laten rijzen bij ca. 30 graden gedurende 45 á 60 minuten. Afbakken bij ca. 220 graden gedurende 40 minuten.
n.
Cornflakes
Sluiten

Free From, Cornflakes

 1,75 incl. BTW
Lekkere knapperige glutenvrije cornflakes van Peak's Free From. Roer ze door de (plantaardige) melk of yoghurt en geniet van een heerlijk ontbijtje.
Free From, Couscous
Sluiten

Free From, Couscous

 3,35 incl. BTW
De Cous Cous van Peak's Free From is een lekker, glutenvrij alternatief voor rijst, pasta of aardappelen en kan in veel gerechten gebruikt worden. Bereidingswijze Doe de couscous in een kom en meng deze met olie en zout. Vul de kom met lauw water tot de couscous net 1 cm onder de rand staat. Laat deze 20 minuten weken tot de couscous korrels geweld zijn en droog aanvoelen. Breng water in de pan aan de kook. Doe de geweekte couscous in een vergiet en hang deze boven de stoom zonder het water in de pan aan te raken. Sluit de pan af met een deksel en laat het in ongeveer 45 minuten gaar stomen. Haal de couscous eruit en prak met een vork alles goed los om klontjes te voorkomen.
Sluiten

Free From, Crackers Naturel

 1,55 incl. BTW
De luchtige crackers van Peak's Free From zijn glutenvrije, knapperige crackers. Een lekker alternatief voor brood of ontbijtgranen. Ook lekker als tussendoortje. Deze crackers zijn ook nog eens zonder toegevoegde suikers, en rijk aan eiwitten.