Resultaat 13–24 van de 480 resultaten wordt getoond

Filteren

Resultaat 13–24 van de 480 resultaten wordt getoond

Banket Yvette, Appel – Kaneel Taartpuntjes

 6,75 incl. BTW
Twee overheerlijke, glutenvrije Appel - Kaneel Taartpuntjes van Banket Yvette. Echt lekker om van te genieten tijdens de koude feestdagen, of gewoon lekker bij een avondje op de bank natuurlijk! Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch.

Banket Yvette, Gevulde Speculaastaartpuntjes

 7,95 incl. BTW
Twee overheerlijke, glutenvrije Gevulde Speculaastaartpuntjes van Banket Yvette. Echt lekker om van te genieten tijdens Sinterklaasavond, of gewoon lekker bij een avondje op de bank natuurlijk! Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch.

Banket Yvette, Tiramisu Taartpuntjes

 6,75 incl. BTW
Twee overheerlijke, glutenvrije Vanille Tiramisu Taartpuntjes van Banket Yvette. Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch.

Banket Yvette, Vanille Karamel Taartpuntjes

 6,75 incl. BTW
Twee overheerlijke, glutenvrije Vanille Karamel Taartpuntjes van Banket Yvette. Alle producten van Banket Yvette zijn glutenvrij, zuivelvrij, vegan, sojavrij, geraffineerde suikervrij en biologisch.
Sluiten

Barilla, Fusilli

 3,35 incl. BTW
Glutenvrije Fusilli van Barilla is een lekkere pasta uit Italië gemaakt van een combinatie van witte mais, gele mais en rijst. Bereidingswijze volgens Barilla: Gebruik 1 liter water per 100 gram fusilli. Leg het deksel op de pan totdat het water kookt. Voeg zout toe als het water kookt. Voeg de fusilli toe en kook deze 11 minuten.
Sluiten

Barilla, Spaghetti

 3,35 incl. BTW
Glutenvrije Spaghetti van Barilla is een lekkere pasta uit Italië gemaakt van een combinatie van witte mais, gele mais en rijst. Bereidingswijze volgens Barilla: Gebruik 1 liter water per 100 gram spaghetti. Zorg ervoor dat u een pan heeft die groot genoeg is om de pasta de ruimte te geven om te koken. Voor het koken van de pasta brengt u het water aan de kook en voegt u zout toe. Voeg vervolgens de spaghetti toe en laat 11 minuten koken voor een pasta “al dente”.
Sluiten

Barilla, Tagliatelle

 4,45 incl. BTW
Glutenvrije Tagliatelle van Barilla is een lekkere pasta uit Italië gemaakt van een combinatie van witte mais, gele mais en rijst. Ook prima om als bami te gebruiken. Bereidingswijze volgens Barilla: Gebruik 1 liter water per 100 gram tagliatelle. Zorg ervoor dat u een pan heeft die groot genoeg is om de pasta de ruimte te geven om te koken. Voor het koken van de pasta brengt u het water aan de kook en voegt u zout toe. Voeg vervolgens de tagliatelle toe en laat 7 minuten koken voor een pasta "al dente".
Sluiten

Bauckhof, Brownie Mix

 3,95 incl. BTW
Met deze glutenvrije Brownie Mix van Bauckhof kun je zelf eenvoudig lekkere brownies maken. De inhoud is voldoende om 6 grotere of 12 kleinere brownies te maken. Het deeg kan over een bakvorm worden verdeeld of bijvoorbeeld over een muffinvorm. De mix is biologisch en vegan geschikt.
Sluiten

Bauckhof, Pizza Mix

 3,00 incl. BTW
Heerlijke glutenvrije Pizza Mix van Bauckhof is een mix om zelf eenvoudig een pizzadeeg te maken voor bijvoorbeeld kleine pizzaatjes. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 225 graden boven- en onderwarmte. Kneed de inhoud van de verpakking samen met 250 ml lauwwarm water en 2 eetlepels olie tot een glad deeg. Bestuif het deeg met wat maïzena en rol gelijkmatig uit voor een bakplaat of 2 springvormen. Naar eigen smaak beleggen en ongeveer 15 tot 20 minuten bakken in de oven.
Sluiten

Beltane, Bloemkool Ovenschotel

 2,10 incl. BTW
In een handomdraai een glutenvrije bloemkool ovenschotel op tafel zetten met deze kruidenmix van Beltane! De kruidenmixen van Beltane zijn zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Een handige kruidenmix om jouw glutenvrije bloemkool ovenschotel extra lekker te maken. De glutenvrije bloemkool ovenschotel kruidenmix is een biologische, glutenvrije, lactosevrije en vegan kruidenmix op een volledige natuurlijke basis. De kruidenmix is erg handig in gebruik. Voeg zelf de verse ingrediënten toe: 450  gram voorgegaarde aardappelschijfjes, 400 gram bloemkool, 200 ml kookroom en 100 ml water (200 ml water indien u plantaardige kookroom gebruikt) en 50 gram geraspte kaas. Deze kruidenmix is geschikt voor 2 tot 3 porties.  
Sluiten

Beltane, Broccoligratin

 2,10 incl. BTW
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten gemengd. Een volle, natuurlijke smaakbeleving. Geschikt voor 2 personen.
Sluiten

Beltane, Chana Massala

 2,10 incl. BTW
Glutenvrije kruidenmix voor Chana Massala zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten gemengd. Een volle, natuurlijke smaakbeleving. Geschikt voor 2 personen.