Aanbiedingen
Alle aanbieding gelden zowel op de webshop als in de winkel: Glutenvrije Super Eindhoven. Ook winacties en andere acties worden hier op weergegeven, zodat je altijd op de hoogte kan zijn van de nieuwste aanbiedingen en acties die wij op dit moment hebben lopen.Toont alle 7 resultaten
Ma Vie Sans Gluten, Tricolore Mini Penne
Lekkere glutenvrije en lactosevrije Tricolore Mini Penne van Ma Vie Sans Gluten is een kleurrijke pasta uit de Andes met quinoa en amaranth en groenten
Bereiding: Laat de pasta ongeveer 12 minuten koken in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Voor een "al dente" bereiding 11 minuten.
Advies: vermijd het omroeren van de pasta voor een beter behoud.
Peak’s Free From, Druivenpitmeel
Druivenpitmeel van Peak's Free From is glutenvrij en is geschikt voor vele toepassingen, zoals: het bakken van cake, brood, pizza, pannenkoeken. Het geeft een hartige smaak aan de gerechten.
Bij het woord druivenpit denk je niet aan iets wat lekker is, maar de 'smaak' van druivenpitten is vrij neutraal. Het bevat echter super veel vezels, dus door bijvoorbeeld 50 gram meel aan je brood toe te voegen krijg je al ruim 30 gram vezels binnen!
Schar, Focaccia Rozemarijn THT 29-06-22
Glutenvrij focaccia brood met rozemarijn. Even in de oven onder de grill leggen en daarna besmeren met tapenade, gewoon heerlijk!
Tinkyada, Bruine Rijst Fusilli
Glutenvrije bruine rijst fusilli van Tinkyada. Makkelijk te bereiden en behoud een goede textuur.
Bereidingswijze volgens Tinkyada: Kook 1 tot 2 minuten in kokend water en blijf roeren. vervolgens draai je het vuur uit en laat je het in een afgedekte pan 18 minuten staan. Dan is de pasta klaar om te serveren.
Vitabella, BIO Couscous
Deze BIO Couscous van Vitabella is een heerlijke glutenvrije variant van de 'reguliere' couscous. En ook nog eens snel klaar! In 5 minuten zelfs! Makkelijk, snel en biologisch voor een goede prijs! Wat wil je nog meer?
Bereidingswijze
Zet een pan water op het vuur en zorg dat het gaat koken. Voeg hier een beetje zout en olie aan toe en vervolgens giet je de couscous erbij en zet je het vuur uit. Je laat de couscous 2 minuten staat (met het vuur uit). Dan zet je het vuur weer aan en blijf je nog 3 minuten al roerend doorgaan. En klaar is de couscous.
Yakso, BIO Ketjap Asin
De BIO Ketjap van Yakso is een Ketjap asin saus, een soort zoutige Indonesische kook saus. Ideaal te gebruiken om bijvoorbeeld vlees te kruiden.