Alleen afhalen

Toont alle 2 resultaten

Filteren

Toont alle 2 resultaten

Ouni, Pizzabodem met Saus

 6,50 incl. BTW
Beleg deze glutenvrije, lactosevrije en tarwevrije pizzabodem met saus van Ouni met ingrediënten naar keuze en geniet van een overheerlijke verse pizza.
Opwarmadvies: Product ontdooien. Folie verwijderen en naar wens beleggen. Vervolgens de oven voorverwarmen. Indien u de pizza niet belegt, afbakken gedurende 5 minuten op 180°C. Als u de pizza belegt, dan gedurende 10 à 12 minuten afbakken op 170°C (afhankelijk van de hoeveelheid beleg).

Peak’s Free From, Kruidnotenmix

 2,95 incl. BTW
Met deze Speculaas en Kruidnotenmix van Peak's Free From maak je in een handomdraai heerlijke glutenvrije speculaas en/of kruidnoten met Sinterklaas!

Bereidingswijze

Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe vervolgens de mix in een kom en voeg hier 100g roomboter of margarine en 1 ei aan toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige balletjes en leg deze, met 3-5 centimeter tussenruimte, op de de bakplaat. Bak de kruidnoten in het midden van de oven in circa 10 tot 15 minuten gaar. Haal direct na het bakken de kruidnoten met het bakpapier van de bakplaat en laat ze even afkoelen.